Varukorgen
0 artiklar, 0:-

Kaupe

Kaupe är ett litet familjeägt företag och en mångsidig tillverkare som sedan starten 1977 har sitt säte och fabrik i Kausala i södra Finland. Genom sinnrika konstruktioner och användandet av hållfasta kvalitetsmaterial har produkter från Kaupe en garanterat lång livslängd. Kaupes främsta styrka är kundanpassning och man kan verkligen konsten att fånga upp de enskilda önskemålen och förverkliga dem i praktiken.

Produktsortimentet består av skåpfordon, lättisolerade eller för tempererade transporter, med eller utan öppningsbar sida även i specialvarianter såsom hydrauliska mellanplan, höj- och sänkbara tak och växelkskåp. Man tillverkar även vagnar och byggnationer för transport av rullflak och växelflak, flak- och tippvagnar samt fordon för biltransporter. Alla byggnationer anpassas helt efter kundens önskemål och levereras kompletta från fabriken med bakgavellyft, kylaggregat, drag med mera monterat klart från fabriken, färdiga att tas i drift direkt.

Kaupe har under årens lopp gjort sig speciellt kända för sina skåp med öppningsbara sidor, med en konstruktion som är både lätt och stabil. Dörrarna kan alltid öppnas och stängas även om lasten är tung och ojämnt fördelad.

Kaupe tillverkar en öppningsbar sida som också är stängningsbar i alla lägen!

Kaupe, som kunder vill ha det. En av nordens ledande tillverkare av lastbilsskåp och släpvagnar.

Leverantörs hemsida: Kaupe.fi

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK