Varukorgen
0 artiklar, 0:-

Om Jonsson Lastvagnar

Jonsson Lastvagnar är ett varumärke när det gäller lastbilar, påbyggnader och släpfordon. Företaget utvecklar och skräddarsyr fordonen utifrån kundens specifika behov.

Tillverkningen sker hos våra samarbetspartners, Kaupe från Finland, Chereau från Frankrike och Pacton från Holland. Vi är stolta att jobba i nära samarbete med dessa företag, som alla betraktas som några av Europas vassaste inom sina respektive produktområden.

De tusentals fordon levererade av Jonsson Lastvagnar som rullar på de svenska vägarna har alla det gemensamt att de i detalj är ”custom-made” för just sin specifika transportuppgift.

Vår stora styrka sitter i att fungera som bollplank och teknisk/ekonomisk rådgivare åt våra kunder. Vårt engagemang varar under fordonets hela livslängd, vårt arbete har bara börjat när det nya fordonet första gången tas i drift.

Utöver utveckling och försäljning av nya fordon bedriver vi också handel med begagnade lastbilar och släpvagnar. Vi ser det som en utmaning att lösa just ditt fordonsbehov!

Företaget ägs och drivs av Lars Jonsson som arbetat med utveckling och försäljning av lastfordon sedan 1987.

Begagnat

Vi är många gånger det snabbaste och enklaste sättet för att underlätta i just Era affärer och i Er verksamhet.

Läs mer »

Produkter

Vi på Jonsson Lastvagnar är stolta återförsäljare av Kaupe, Chereau och Pacton.

Läs mer »

Nyheter

Lastväxlarskåp till Skoglunds

Lastväxlarskåp till Skoglunds

Publicerad: 16/4, 2019

Vi lanserar nu en ny produkt: Kaupe skåp med öppningsbar sida på lastväxlarram! Lars Skoglund Frakt AB i ...

Läs mer »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK